Publicado: 9 de Marzo de 2012

Fa un any la terrassenca Anna Sales posaba en marxa la seva própia empresa d´atenció  a domicili a la gent gran i persones depedents sota el nom TOT PER ALS AVIS. Aquella aventura en solitari va ser una bona sortida laboral per una administrativa que va decidir reorientar la seva feina cap a la professió d´auxiliar de infermeria.

"La idea va sorgir perque el meu avi es va posar malalt fa uns tres anys i arrel de la meva experiència amb ell i de la falta de feina vaig pensar en ajudar a més avis" explica aquesta terrassenca.

Anna Sales va començar sola i ara compta amb un equip de més de set profesionals a domicili, des d´infermeres fins a gerocultors, personal de neteja i una perruquera.

El régim de les treballadoras és a la carta: per hores, fix o interí, per urgencies i situacions puntuals.

El seu lema es ; "LA GENT GRAN EN BONES MANS" i el posa en practica cada dia."Procurem ajudar cada dia tant jo com las mevas treballadores", les personas que més ho necesiten, però sense haber de apartar-les de la seva llar i de la seva familia, evitant els traumes de separació del seu entorn habitual".

Un cop al domicili el treballador s´encarrega de totes les tasques imprescindibles, desde la higiene diária del pacient, fins les tasques de la llar, de subministrar-li la medicació pautada pel seu metge, de fer-li companyia, alimentar-lo, anar a fer les compres i, en definitiva procurar el seu benestar integral.

TOT PER ALS AVIS  es diferencia d´altres empreses de serveis socials en el fet que "només ens dediquem a la gent gran i depenent, ens especialitzem en aquets sector", afegeix

L empresa no té una seu física i funciona per mitjá d´un telefon móbil que la gerent Anna sales gestiona a totes hores.Ella s´encarrega de portar el control setmanal del pacient i la relació directa amb la familia, la persona gran i la treballadora per aconseguir-ne un millor servei.

UN COMUNICAT SETMANAL

També cada setmana lliurem un informe a la família per fer constar la evolució del pacient o aspectes psicológics.

"Actuem com si fossim les filles d´aquesta persona i la cuidem en tots els aspectes, no sols terapéutic" indica Anna Sales, que defensa el paper social d´aquestes empreses.

"Anem tant atabalats que no tenim temps per atendre la nostra gent gran i nosaltres n´asumim aquets rols" afegeix.