Publicado: 2 de Febrero de 2013

Saber que el pare a lo mare estan ben cuidats, a casa i supervisats en tot moment per una especialista en geriatría o treballadora social qualificats, és un fet que dona molta tranquil.litat i seguretat a un fill. Per tal que una persona d´edad pugui gaudir de la vellesa amb qualitat de vida i la millor atenció en el seu entorn habitual, Terrassa compta amb empreses de confiança com TOT PER ALS AVIS.

Aquesta empresa de serveis socials a domicili, dirigida per Anna Sales, compta amb un personal professional que treballa sota un estricte control de qualitat per oferir la millor atenció als avis o persones dependents necessitades.

Una infermera de suport i una nova seu.

Després de quatre anys d´activitat, aquesta empresa fundada per Anna Sales s´ha fet gran, segueix avançant i ocupa un lloc destacat a la xarxa de serveis a domicili de Terrassa i de la comarca. A l´Anna li arriben peticions de serveis de centres de dia, residéncies, assistentes socials, centres cívics i particulars. " Vam començar a Terrassa i ja arribem a zones de Barcelona", diu amb satisfacció.

La iniciativa de aquesta jove empresaria de 37 anys, auxiliar d´inferneria, que va començar a treballar amb solitari a funcionat. Actualment compta amb un equip de 20 professionals i , per adaptar-se al volum de feina i no abaixar el llistó de qualitat, s'ha contractat un servei de control. La missió és anar a cada domicili i supervisar cada dos o tres dies els serveis que oferim, si la tasca de la cuidadora és satisfactòria i la persona dependent está ben atesa", explica l´Anna Sales. Aquets controls es fan constar en un informe que cada setmana es lliurada a la familia i serveixen per solventar qualsevol problema.

A poc a poc, TOT PER ALS AVIS va adaptan-se a l´estructura d ´empresa més gran i , desde l´any passat, disposa d´una seu própia, un espai físic amb despatx i sala de reunions situat al carrer Marcono 161. A la nova seu les empleades rebran a partir d´ara  formació continuada per coneixer les pautes d´actuació del seu ámbit. " Hem implantat un pla d´emergencia vital per saber com actuar davant una situació d´urgència amb un malalt i ens ha estat de gran ajut perqué ja hem salvat alguna vida", diu. A més, per oferir una imatge de serietat i professionalitat ara, com a novetat, totes les empleades van uniformades.

Tasques d´higiene personal i vestit, d´alimentació, administració de medicaments, neteja doméstica, per a cites médiques, perruqueria, manicura, pedicura......El personal de TOT PER ALS AVUS  s´ocupa de les atencions necessàries de la persona gran. "Es com si aquell avi tinguès el suport d´una filla, que no sha casat mai, que ès infermera i té tot el temps del món per cuidar-lo", descriu l´Anna Sales.

" Graciesa la nostre tasca, ens trobem que molts fills poden gaudir ara més del seu pare o avi. Podem compartir més bones estones, conversa-hi o passejar sense haver de preocupar-se de si s´ha prés la pastilla" , conclou.