Publicado: 22 de Marzo de 2013

El passat Dijous 14 de març vàrem començar amb les classes de formació de les nostres treballadores i col.laboradores.

La finalitat d'aquestas reunions continuadeks és la de poder mostrar nous coneixements i tècniques al nostre equip per millorar la atenció als nostres usuaris.

Un dels nostres lemes és "empatitzar" amb l' usuari, coneixer les seves necessitats i posar-nos a la seva pell, i és per aixó que vàrem demanar a cada membre del equip que expliqués  les tasques que realitzava amb cadascún dels usuaris, i qué ens expliqués quines eren les problemàtiques o situacions complicades que ens podiem trobar per tal d'aportar solucions amb la experiéncia de l'equip. A banda d´això és necessari coneixer el conjunt dels nostres usuaris perquè cada treballadora pot esser sustituïda per qualsevol  membre del equip, en cas de malaltia o absència degut a  períodes vacacionals de la treballadora titular del servei.

Els temes formatius que vàrem tractar van ser;

TIPUS DE COMUNICACIÓ: ASSERTIVITAT, COMUNICACIÓ INTERACTIVA, COMUNICACIÓ NO VERBAL I L ' ESPAI PROXÈMIC.

En una segona part vàrem abordar la incorporació de una Infermera i controladora de qualitat de la nostra empresa en cadasqun dels nostres serveis, i la conclusió unànime va ser que: facilita la feina a la treballadora titular del servei amb l' atenció dels nostres usuaris i que es senten més recolzades, sobre tot en cas de ferides, cures, situacions d´emergència i cops, entenen que les fa ser més eficasses i ràpides. Per part de l´empresa ens ha aportat un nivell de tranquilitat molt més elevat degut a la gran quantitat de visites que reben els nostres usuaris per part de l ´Alva, que  controla que tot es realitzi amb la màxima eficàcia.

Estem orgullosos del nostre equip de professionals i del servei que donem a una part de la nostra població, una de les més dèbils, els grans.

Podem continuar dient que "ELS NOSTRES GRANS ESTAN EN BONES MANS"

Anna Sales

Gerent