Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat Whatsappcómo llegar

Formacio 14 de Març de 2013

Publicado: 22 de Marzo de 2013

El passat Dijous 14 de març vàrem començar amb les classes de formació de les nostres treballadores i col.laboradores.

La finalitat d'aquestas reunions continuadeks és la de poder mostrar nous coneixements i tècniques al nostre equip per millorar la atenció als nostres usuaris.

Un dels nostres lemes és "empatitzar" amb l' usuari, coneixer les seves necessitats i posar-nos a la seva pell, i és per aixó que vàrem demanar a cada membre del equip que expliqués  les tasques que realitzava amb cadascún dels usuaris, i qué ens expliqués quines eren les problemàtiques o situacions complicades que ens podiem trobar per tal d'aportar solucions amb la experiéncia de l'equip. A banda d´això és necessari coneixer el conjunt dels nostres usuaris perquè cada treballadora pot esser sustituïda per qualsevol  membre del equip, en cas de malaltia o absència degut a  períodes vacacionals de la treballadora titular del servei.

Els temes formatius que vàrem tractar van ser;

TIPUS DE COMUNICACIÓ: ASSERTIVITAT, COMUNICACIÓ INTERACTIVA, COMUNICACIÓ NO VERBAL I L ' ESPAI PROXÈMIC.

En una segona part vàrem abordar la incorporació de una Infermera i controladora de qualitat de la nostra empresa en cadasqun dels nostres serveis, i la conclusió unànime va ser que: facilita la feina a la treballadora titular del servei amb l' atenció dels nostres usuaris i que es senten més recolzades, sobre tot en cas de ferides, cures, situacions d´emergència i cops, entenen que les fa ser més eficasses i ràpides. Per part de l´empresa ens ha aportat un nivell de tranquilitat molt més elevat degut a la gran quantitat de visites que reben els nostres usuaris per part de l ´Alva, que  controla que tot es realitzi amb la màxima eficàcia.

Estem orgullosos del nostre equip de professionals i del servei que donem a una part de la nostra població, una de les més dèbils, els grans.

Podem continuar dient que "ELS NOSTRES GRANS ESTAN EN BONES MANS"

Anna Sales

Gerent

haz clic para copiar mailmail copiado