Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat Whatsappcómo llegar

CANVI DE SEU, A PROP DE LA PLAÇA DEL PROGRÉS

Publicado: 29 de Junio de 2013

L' empresa TOT PER ALS AVIS creada fa quatre  anys per Anna sales, segueix evolucionant, i ara acaba de traslladar la seva seu al Centre.
Els nous despatxos es troben al primer pis del numero 113 del carrer Galileu, al costat de la plaça del Progrés."Hem canviat per oferir un millor servei, ser més accesibles al centre i també per  guanyar espai" explica Anna Sales. "Ara som a una primera planta molt lluminosa", afegeix.
TOT PER ALS AVIS manté un alt nivel de qualitat asistencial dels avis i persones dependents al seu domicili. També presta atenció a hospitals, per acompanyar els malats  a les residéncies, o a fer passejades als avis ingressats. El personal fa torns de matí, tarde o nit, segons les necessitats, i amb personal interí.
El ventall d´opcions a domicili és molt ampli amb tarifes a partir d'una hora diaria per serveis com ara higiene personal i hidratació corporal, ajuda per vestir-se, visites a metges, cures o neteja de la llar.
Com a novetat  l´empresa ha incorporat un servei de fisioterápia a domicili per 20€ la sessió, amb massatges, estiraments i tonificació muscular, en una camilla portátil que l ´especialista trasllada a la llar de la persona.
Cal recordar que, per garantir la millor qualitat i control, tots els serveis contractats compten amb un servei d´infermeria inclòs, dirigit per la gerent, Anna Sales. També fan orientació davant una malaltia e informen dels passos a seguir per la tramitació d ´ajuts per la llei de dependencia.
El nostre lema com sempre és i  será: " Els seus grans en bones mans" 


haz clic para copiar mailmail copiado