Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat Whatsappcómo llegar

ATENCIO INTEGRAL SENSE MOUREN´S DE CASA

Publicado: 21 de Octubre de 2019

L ´empresa d´atenció a domicili TOT PER ALS AVIS disposa de tots els serveis necessaris per al confort i la cura de les persones depenents que volen seguir vivint a casa seva.
Fundada fa 10 anys per l Anna Sales, aquesta empresa d ´un ampli equip de professionals de diferents àmbits. Tot per als avis compta amb un servei de cuidadores, netejadores de la llar, auxiliars d ´infermeria, de geriatria i d ´infermeria. 
També ofereix un ventall de prestacions externes com ara fisioterápia, perruqueria, podologia i els serveis de centres dentals i auditius.
A les persones grans o dependents que reben l ´atenció, se les supervisa o ajuda en hábits com l ´alimentació, la higiene o els controls mèdics. Peró també s´estimula la seva participació en tasques cotidianes de la llar, per tal que mantinguin, dins de les seves possibilitata, la seva autonomia i autosuficiencia.
Un dels principals valors de l ´empresa és el tracte i l´atenció personalitzada a cada usuari. Per garantir la plena qualitat del servei es realitzen uns estrictes controls se seguiments.
A més del despatx del Carrer Galileu, ara TOT PER ALS AVIS disposa d ´un local al número 40 del carrer Major, on poder atendre les visites de persones amb mobilitat reduida i fer reunions, ja que compten amb una sala de convencions.
L´empresa ha entrat recentment en consorci amb la Generalitat de Catalunya com a empresa vinculada a l ´atenció de persones depenents. Per tant, tots els seus clients amb grau de dependéncia reconeguda podran obtenir bonificacions per part de la Generalitat

haz clic para copiar mailmail copiado