Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
chat Whatsappcómo llegar

A L ESTIU AVIS BEN CUIDATS

Publicado: 15 de Julio de 2014

"Fem canvis d´horaris per evitar la calor"

Els mesos d ´estiu les famílies necessiten un descans i hi ha avis que no poden fer grans viatges i estades a llocs de molta calor. Si es queden, nosaltres ens encarreguem de que estiguin ben cuidats a casa seva", explica l´Anna Sales fundadora de TOT PER ALS AVIS. Aquesta empresa d´atenció a personas grans o depenents a domicili, creada el 2010 i amb una plantilla actual de 35 professionals, ofereix un servei permanent les 24 hores tot  l´estiu. "Mai tanquem i menys a l ´agost.

Les nostres treballadores es complementen, fan torns, per tenir-ho tot controlat·", indica Anna Sales.

Auxilars d´infermeria, cuidadores, infermeres i assistentes de la llar, totes amb formació acreditada, treballen per cobrir tots els serveis assistencials que necesita la persona  gran, a qualsevol hora, dia o nit a casa seva. Formen part d´ una empresa que s´ha fet gran. "L´experiéncia d´aquests quatre anys és molt enriquidora. Cada vegada ens venen més clients recomanats per d´altres usuaris i aixó es una gran satisfacció", descriu aquesta auxiliar d´infermeria que un dia va decidir convertir-se en empresária. Les tasques que TOT PER LAS AVIS realitza a domicili inclouen serveis integrals d´higiene, vestir, hidratació corporal, fisiorehabilitació, acompanyaments per a visites mediques, control de la medicació, passejades, tasques doméstiques, estades a hospitals, cures paleatives, dinar, perruqueria...." A l´estiu fem canvis d´horari per no agafar la calor intensa durant les passejades, fem higienes més d´hora i aprofitem perque  la persona gran faci migdiades quan les temperaturas són altes." indica la responsable de la empresa.també tenen cura de les dietes de la persona gran i l´ajuden en un millor major consum de fruites i d´ingesta de líquids per mantener una bona hidratació. En malalts crónics que no es  poden moure del llit, les treballadores vetllan per a que la calor no els hi afecti." els realitzem més canvis posturals, més higienes, més hidratació i un control més exahustiu de la ingesta de menjars més lleugers i refrescants, amb més fruita, verdures i molta aigua" afegeix"

VISITA I CONTROL D UNA INFERMERA.

L´equip profesional de TOT PER ALS AVIS inclou auxiliars de geriatría, auxiliars d´infermeria, infermeres i cuidadores que tot sovint fan cursos d´especilització per saber com actuar davant de determinades malalties. L´empresa porta un control molt exahustiu dels serveis. Una infermera fa visitas setmanals, comprova l´estat de salut de les persones depenents i "supervisa la feina de les cuidadores".Totes les tasques es fan constar per escrit  amb un informe diari que després revisa l'infermera, per fer els canvis o observacions adients, explica la gerent Anna Sales, qui finalment fa un control mensual per tal que tant la persona gran com la familia hi confiin amb tranquilitat.

DIARI TERRASSA 5 JULIOL DE 2014


haz clic para copiar mailmail copiado